Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Vier Sinterklaas in Rivierenland!

Hoor wie klopt daar kinderen? De Sint is weer in het land, vind hier al je coronaproof Sinterklaasactiviteiten door heel Rivierenland.

Sinterklaas Quiz

Doe een Sinterklaasquiz online! Je kan dit doen in combinatie met videobellen. De ‘quizmaster’ deelt het scherm, zodat iedereen de quiz kan zien en je kunt samenwerken.

Meer informatie

Sinterklaasspeurtocht

De Sint heeft dit jaar een leuke speurtocht gemaakt en opgehangen in verschillende Bibliotheken in Rivierenland. Kijk snel waar en kom naar de Bieb om de speurtocht op te lossen?

Meer informatie

Sinterklaas in Tiel

Ben je benieuwd hoe het ontvangst van Sinterklaas dit jaar in Tiel is geweest? Of wil je graag weten hoe pieten oefenen met het uitdelen van pepernoten?

Meer informatie

Sinterklaas in het Weeshuis

Ook Sinterklaas werkt dit jaar vanuit huis. Hij zocht een fijne werkplek in Culemborg en heeft deze gevonden in het Weeshuis! Hij komt werken in de slaapkamer van de weesmoeder. Hoewel je hem niet mag storen tijdens het werken, kun je zijn werkplek wel even bezoeken als hij niet aan het werk is in het Elisabeth Weeshuis Museum. Help jij op 5 december mee met gedichten schrijven en speculaaspoppen versieren?

Meer informatie

Sinterklaasbingo bij Van der Valk Tiel

Vier het ultieme Sinterklaasfeest met Van der Valk! Dit jaar organiseert Van der Valk Tiel op 5 december een speciale online Sinterklaas bingo. Je kunt al voor € 14,50 meedoen, dit is inclusief bingo pakket met lekkers. Doe je ook mee?

Driving & Dining Sinterklaaseditie

De Sinterklaas Middag Matinee-editie!
Nadat de 1e editie van Driving & Dining in Het Land van Maas en Waal in no-time was volgeboekt was de 2e Sinterklaaseditie op 29 november ook een groot succes! Heb je dit gemist? Wees niet getreurd, er komt ook een Kersteditie op zaterdag 19 december.

Meer informatie

Mis je nog tips?

Organiseer of ken jij ook een leuke activiteit die we nog niet op deze pagina tonen? Laat het ons weten via info@rivierenland.biz!