Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Tips voor een regenachtige dag

Regent het? Niet getreurd! Wij hebben een paar mooie oplossingen voor je zodat je dagje uit niet in het water valt. In Rivierenland is van alles te doen zonder dat je een paraplu mee hoeft te nemen. Inspiratie nodig? Wij geven je graag tips voor een bezoek aan Rivierenland op een regenachtige dag. Ook leuk als de zon schijnt!

Ontdek de musea

Er zijn in Rivierenland verschillende musea te vinden waar jij je (samen met je gezin) uren kunt vermaken. Duik de geschiedenis in, ga mee met een rondleiding of leer meer over het fruitmannetje Flipje. In elk museum leer je wel weer wat nieuws! Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht.

Of bekijk hier alle musea in Rivierenland

Sportieve uitjes

Ook voor de regenachtige dagen, zijn er leuke sportieve uitjes in Rivierenland. Bekijk hieronder leuke ideeën om actief bezig te zijn:

Bowlingcentrum Tiel

Een balletje gooien, altijd leuk! Zeker als het weer wat minder is een ideale activiteit voor de hele familie.

Meer informatie

Mission Metaverse

Mission Metaverse is de verzamelnaam voor unieke Virtual Reality en Augmented Reality Games. Twee verschillende werelden, waarin je samen of tegen elkaar de strijd aan gaat.

Meer informatie

Aqua Vita Wellness

Na inspanning volgt ontspanning! Kom tot rust in de sauna of het stoombad.

Meer informatie

Culinair genieten

Verwen jezelf tijdens een regenachtige dag met een lekkere lunch of een heerlijk diner bij een leuk restaurantje in Rivierenland. Zin in pannenkoeken, een lekker broodje of een uitgebreid diner? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, er is voor ieder wat wils!

Bekijk hier alle restaurants

Blijf een nachtje slapen

Ben je na één dag nog lang niet uitgekeken in Rivierenland? Kies er dan voor om een nachtje te blijven slapen. Er zijn genoeg accommodaties om uit te kiezen!

Ontdek hier tien bijzondere overnachtingslocaties