Zoek en Boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tips voor een regenachtige dag

Regent het? Niet getreurd! Wij hebben een paar mooie oplossingen voor je zodat je dagje uit niet in het water valt. In Rivierenland is van alles te doen zonder dat je een paraplu mee hoeft te nemen. Inspiratie nodig? Wij geven je graag tips voor een bezoek aan Rivierenland op een regenachtige dag. Ook leuk als de zon schijnt!

Ontdek de musea

Er zijn in Rivierenland verschillende musea te vinden waar jij je (samen met je gezin) uren kunt vermaken. Duik de geschiedenis in, ga mee met een rondleiding of leer meer over het fruitmannetje Flipje. In elk museum leer je wel weer wat nieuws! Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht.

Of bekijk hier alle musea in Rivierenland

Op stap met een TukTuk

Ook wanneer het regent kun je Rivierenland per TukTuk ontdekken. Sommige TukTuks zijn namelijk verwarmd en kun je geheel afsluiten. Ideaal toch? Bekijk hieronder bij welke locatie je er eentje kunt huren:

Riverside Outdoor

Tuktuk rijden is een leuke en unieke ervaring! Na een korte uitleg start de tocht over de mooie dijken van Rivierenland. Je krijgt een routekaartje mee met verschillende tips voor onderweg.

Meer informatie

Molen de Zwaluw

Ontdek onze schitterende regio in een unieke limo Tuk Tuk. Touren door het Betuwse landschap, langs de Neder-Rijn en pittoreske dorpjes.

Meer informatie

Holland Evenementen Groep

Ga op tour met de TukTuk en ontdek hoe mooi de Betuwe is. Een prachtig natuurgebied, groene weilanden, vele riviertjes en gezellige terrasjes waar je even een stop kunt maken.

Meer informatie

Culinair genieten

Verwen jezelf tijdens een regenachtige dag met een lekkere lunch of een heerlijk diner bij een leuk restaurantje in Rivierenland. Zin in pannenkoeken, een lekker broodje of een uitgebreid diner? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, er is voor ieder wat wils!

Bekijk hier alle restaurants

Blijf een nachtje slapen

Ben je na één dag nog lang niet uitgekeken in Rivierenland? Kies er dan voor om een nachtje te blijven slapen. Er zijn genoeg accommodaties om uit te kiezen!

Ontdek hier tien bijzondere overnachtingslocaties