Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Boot, kano of SUP huren?

De zomerperiode is de uitgelezen periode om het water op te gaan. Dus huur een een kano, boot of SUP en trek er op uit in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Op deze pagina lichten we verhuurlocaties uit. Veel plezier!

Kano.nl in Enspijk

Bij Kano.nl kun je terecht voor het huren van diverse type boten voor een mooie tocht over de Linge. Van een 1-persoons kajak tot een 4-persoons Canadese kano. Voeg ook een lunchpakket en drinken toe aan de reservering, en stil je trek onderweg.

Meer informatie

Riverside

Bij Riverside in Appeltern kun je terecht voor het huren van kajaks, Canadese kano’s, sloepen, motorboten en SUP’s. Vanaf hier kun je prachtige routes volgen over o.a. de Gouden Ham.

 

Meer informtie

Sloepleerdam.nl

Bij Sloepleerdam.nl kun je, zoals de naam al doet vermoeden, sloepjes huren waarmee je vanaf Leerdam over de Linge kunt varen. De sloepjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Je vaart over een stuk van de Linge dat langs karakteristieke dorpjes meandert. Je kunt de sloepjes huren voor een dag of dagdeel.

Meer informatie

 

 

Aan de Linge Recreatie in Tiel

Bij Aan de Linge Recreatie in Tiel kun je een SUP, kano of fluisterboot huren voor een vaartocht over de idyllische Linge. Je vaart in de richting van Zoelen en Tiel. Onderweg kun je aanmeren voor een heerlijke lunch of kop koffie op een terras aan de Linge. Al varend geniet je in alle rust van watervogels, prachtig begroeide oevers, fruitbomen en monumentale huizen, je komt onderweg geen boten met buitenboordmotor tegen.

Meer informatie

Nog meer tips…