Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Hotel De Twee Linden

  • Pleisterplaats van het Land van Maas en Waal
  • Stijlvol ingerichte hotelkamers
  • Michelin onderscheiding BIB

Welkom bij De Twee Linden. Gelegen in het Gelderse Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe tref je de veelzijdige accommodatie waar je lekker kunt eten en slapen.

Het prachtige gebied waarin de Twee Linden zich bevind leent zich uitstekend voor een fietstocht door de bloesem- en fruitbomen, een struintocht door de uiterwaarden of een bezoekje aan de steden als Tiel, Nijmegen, Oss of ’s-Hertogenbosch.

Met 27 luxe, gerenoveerde en moderne kamers is hotel de Twee Linden dé plaats om even tot rust te komen tijdens uw bezoek aan het land van Maas & Waal. Je kunt hier heerlijk genieten van zowel Hotel, Restaurant als Grand Café op een plek waar gastvrijheid centraal staat.

De veelzijdige lunch en diner kaart zorgen ervoor dat er keuze genoeg is en dat er voor ieder wel een lekker gerechtje tussen zit.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden tot bijvoorbeeld high tea of high beer, feesten met de hele familie en vergaderingen met collega’s, er bestaat niets waar wij niet bij mee willen denken. Het hotel bied iedere gast dan ook gratis parkeren, gratis fietsenstalling, gratis WiFi en een gratis glimlach op het gezicht.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: