Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Boerderij De Spijken

  • Mooie ruime, landelijk gelegen kamers
  • Prachtig uitzicht
  • Eigen terras
  • Tevens minicamping en kaarsenmakerij

Gérard en Truus Kras verwelkomen je graag bij B&B de Spijken, bestaande uit twee mooie ruime, landelijk gelegen kamers, met prachtig uitzicht en eigen terras. Boerderij de Spijken heeft daarnaast een minicamping en een kaarsenmakerij.

Boerderij de Spijken ligt in de Bommelerwaard. De Spijken is gelegen in een landelijke omgeving, ideaal voor fietsers, wandelaars en watersporters. Binnen 1 kilometer vanaf boerderij de Spijken vind je aansluiting aan het fietsknooppuntennetwerk van de ANWB.

De steden Den Bosch en Zaltbommel liggen op 10 minuten rijden met de auto. Verder kun je in de nabije omgeving een bezoek brengen aan het vestingstadje Heusden of Slot Loevestein. Ammerzoden heeft zelf het kasteel Ammersoyen. Ammerzoden ligt aan de Maas, waar je een sloep kunt huren. Een uitstapje naar de Loonse en Drunense Duinen of Efteling behoort tot de mogelijkheden.

Kaarsenmakerij

Of wat dacht je van het volgen van een workshop bij kaarsenmakerij de Spijken? De kaarsen worden op ambachtelijke wijze en met de hand gemaakt. De grondstoffen zijn van hoge kwaliteit en het afval wordt tot een minimum beperkt. Je mag zelf je kaarsen maken. Dit kan door gebruik te maken van de dompel- of de giettechniek. Voor kinderen is het leerzaam om een kaars te zien ontstaan en daarbij zijn ze creatief bezig. Na afloop zijn ze heel trots op hun eigen gemaakte kaarsen, die ze mee naar huis mogen nemen.

Camping

Indien je zelf een kampeermiddel hebt dan ben je van harte welkom op de minicamping van de Spijken. Verwarmd sanitair en WIFI. Ook kun je hier logeren in een gezellig chalet/blokhut. Je kunt hier terecht met maximaal 4 personen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: