Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Camping Stad en Land

Midden tussen de bloeiende boomgaarden en het karakteristieke rivierenlandschap van de Betuwe tref je Camping Stad en Land (voorheen Minicamping ‘t Ommetje), een landelijke gelegen kleinschalige camping tussen de Rijn, Waal, Linge, nabij diverse pittoreske dorpjes in de fruittuin van Nederland.
Er zijn 25 ruime plaatsen (100-120 m2), waarvan de meeste zijn voorzien van een tegelplateau. Voor groter campers (>6,5m) hebben we twee aparte camperplaatsen met grind als ondergrond. Een fantastische omgeving om weg te dromen met direct uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug, waar natuur, rust, buiten leven, ruimte, vrijheid en gezelligheid samenkomen.

Ja, bij ons is het uitzicht weids en staren mag! Fietsen, wandelen, mountainbiken, kanoën, maar ook een spelletje spelen in onze huiskamer of niks doen staat bij ons op de menukaart. Voor jong en oud. Want als de kleintjes ravotten, spelen en vies worden, lig jij nog heerlijk in een stoel, sla je een bladzijde om of speel je en potje jeu de boules. Verder organiseren we regelmatig een aanschuiftafel of pizza-avond.

Er is modern en schoon sanitair gerealiseerd in de voormalige fruitschuur en er zijn vier afwasplekken. Verder heb je keuze tussen 6 of 10 ampère stroomaansluiting. Er zijn diverse koud water tappunten.


Lees meer