Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Culemborgse Mannen

  • Herenmode voor jong en ouder
  • Praktisch, functioneel en modisch

Culemborgse Mannen mode, wellicht anders dan de naam doet vermoeden is iedereen meer dan welkom in de als huiskamer ingerichte winkel.

Culemborgse Mannen mode heeft herenkleding voor jong en ouder, niet persé volgens de allernieuwste trends of vanwege het bekende merk, maar praktisch, functioneel, modisch en daar waar mogelijk ook rekening houdend met specifieke klanten vragen.

De basis van de collectie wordt gevormd door  de kleding van Com4 heren pantalons, COJ spijkerbroeken en chino’s, Casa Moda bovenkleding (top kwaliteit truien, polo’s, overhemden, vesten, jassen en meer) en 3-delige Cavani pakken en bijbehorende accessoires en items zoals schoenen. Daarnaast hebben we ook zeer comfortabele overhemden en knitwear van Seven Seas, hippe Unabux sokken, perfecte Slater basis shirts, duurzame Bendl riemen en armbanden van gebruikte brandslangen en Zaccini boxershorts met en zonder print. Allemaal gegarandeerde kwaliteit, comfort en originaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

De man achter de winkel, Raijmond Rison, gelooft in kwaliteit. In kwaliteit van kleding, maar vooral in kwaliteit van contact met de klant. Bezoekers van de winkel worden gehoord, er wordt oprecht naar ze geluisterd en ze krijgen van mij de ruimte om hun verhaal te vertellen. Ik hou van verhalen, zowel om te horen als te delen. Ik neem graag de tijd voor iedere klant. Sommigen komen soms ook enkel voor een kop koffie binnen. Aan tafel ontstaan hier de mooiste gesprekken en ontstaan nieuwe contacten. Het gevoel van verbinding en saamhorigheid, dat wordt hier gewaardeerd.

Uiteraard komt die kwaliteit in het contact met de klant ook tot uitdrukking bij de primaire  reden om deze winkel te  beginnen in Culemborg. Namelijk klanten toegevoegde waarde bieden en met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan. Natuurlijk bij voorkeur  na het aanschaffen van één of meer items uit de winkel maar alleen een doorverwijzing naar één van de collega’s of na het delen van toeristische informatie over Culemborg is ook prima.

Wil je als “Culemborgse” man relaxed winkelen waarbij persoonlijke aandacht en kleding waar jij je prettig en comfortabel bij voelt, centraal staan? Ga dan eens langs bij Raijmond:

Culemborgse Mannen, Oude Vismarkt 1, 4101 AC Culemborg, 0345-507506, www.culemborgsemannen.nl ; culemborgsemannen@gmail.com

Openingstijden Culemborgse Mannen
Maandag en zondag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.10 tot 17.37 uur
Zaterdag: 10.10 tot 17.07 uur


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie