Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Bommelerhoeve

  • Een luxe verblijf in een oude boerenschuur
  • Rust, ruimte en uitzicht
  • Op kuierafstand van de Afgedamde Maas (volg de koeien)

In het westen van de Bommelerwaard hebben Paul en Sandra hun oude boerenschuur omgetoverd tot twee luxe gastenverblijven. Beide verblijven zijn ruim, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de ruimte om de boerenschuur heen mag je als gast vrij gebruiken, er zijn verschillende plekken waar je kunt zitten: onder de overkapping, in de zon, in de schaduw. En als het fruit in de tuin rijp is kun je zelf een lekker appeltje plukken. Welkom bij de Bommelerhoeve!

Ook in deze Corona-tijd kun je bij onze Bommelerhoeve terecht. Er is ruimte voldoende in en om de Bommelerhoeve om afstand te houden. Er wordt extra schoongemaakt en de RIVM-maatregelen worden nageleefd. Je verblijf kan helemaal contactloos verlopen, want de gastenverblijven hebben beiden een eigen ingang en zijn van alle gemakken voorzien, met eethoek, zithoek, en eigen keuken en badkamer. In de buurt kun je lekker wandelen en fietsen. Het rivierenland is altijd mooi, en Natura 2000-gebied het Munnikenland is altijd een bezoekje waard.

Stel je eens voor, je wordt ’s morgens wakker van het geluid van de vogels buiten en de geur van verse koffie. Het is weer een heerlijke dag en je rekt je eens lekker uit, om vervolgens te bedenken wat je vandaag gaat doen. Als het mooi weer is ga je de natuur in, of een van de fraaie dorpjes of stadjes in de buurt bezoeken. Met op fietsafstand vier vestingsteden en Rijksmuseum Slot Loevestein is er in de buurt genoeg te doen. Het zuidoostelijke puntje van Unesco Werelderfgoed de Nieuwe Hollandse waterlinie ligt op loopafstand. Je kunt ook lekker lui aan het strandje gaan liggen of fijn de hele dag in de tuin zitten. Een boek lezen. BBQ-en. Of helemaal niks doen. En als het weer minder fraai is kruip je bij de kachel of zoek je met een warm dekentje een plekje onder de overkapping of in de tuinkamer.


Lees meer
Delen: