Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Restaurant De Gouden Molen

  • Ruim terras met panoramisch uitzicht
  • Regelmatig wisselende menukaart
  • Veel gebruik van streekproducten

Het Restaurant van De Gouden Molen heeft een Franse keuken met klassieke als moderne gerechten in zowel à la carte als menu vorm.

De menukaart wisselt zeer regelmatig en toont dan ook veel seizoensinvloeden. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van streekproducten. Tijdens lunch en diner is er plaats voor kenners, fijnproevers, liefhebbers en genieters, zowel privé als zakelijke van aard.

Op dagen met mooi weer biedt De Gouden Molen u de gelegenheid om te genieten van al het lekkers dat De Gouden Molen biedt op het rustgevend en natuurlijk terras. Tevens kunt u plaats nemen op het terras met panoramisch uitzicht over de rivier met haar krachtige uiterlijk. Dit is dé perfecte combinatie op warme dagen en zwoele avonden.

Voor feesten, vergaderingen en besloten diners kunt u uitwijken naar het aangrenzende Koetshuis. In deze gerestaureerde paardenstal staan de deuren op aanvraag altijd voor u open. Waarin u met het mooie weer op het derde privé-terras van De Gouden Molen in de zon kunt genieten van een drankje. Voor de liefhebber kan een barbecue of buffet worden georganiseerd.

Naast dit alles beschikt De Gouden Molen over een heerlijk hotel.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: