Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Hoenderik

  • Mooie, rustige en landelijke omgeving
  • Centraal gelegen in het hart van de Betuwe
  • Zes stijlvolle kamers
  • Met Betuws Best ontbijt

De Bed & Breakfast van Fruitbedrijf De Hoenderik is gevestigd in een mooie, rustige en landelijke omgeving met een schitterend uitzicht over verschillende boomgaarden. De Bed & Breakfast is centraal gelegen in het hart van de Betuwe tussen Tiel, Culemborg en Leerdam. Een prima startpunt dus voor diverse uitstapjes en activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.

De Hoenderik beschikt in de Bed & Breakfast over zes stijlvolle kamers, met in totaal 12 bedden, die met een fruitthema, massief eikenhouten vloeren en een zitje zijn ingericht. Ze hebben drie familiekamers, voor 3 tot 4 personen, waardoor zij een uitstekende locatie zijn voor een overnachting met het gezin. De accommodatie is ook op te delen als huisje met twee, vier of zes kamers. De B&B is daarom zeer geschikt als groepsaccommodatie en kan je genieten van een leuk familie-uitje.

Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor minder validen. Op de eerste verdieping beschikt de Bed & Breakfast over vier slaapvertrekken. Beneden is een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het privé terras en tuin. In de Boerderijwinkel wordt het Betuws Best ontbijt geserveerd, met de (h)eerlijke ambachtelijke Betuwse producten.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: