Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Kaap

  • Diverse groepsuitjes op een schitterende locatie
  • Keuze uit ruim 100 in- & outdoor activiteiten
  • Meest extreme Wipeout versie die er is

Dit is de plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Welkom in onze wereld
Laat ons je meenemen naar de verborgen plekken die alleen wij weten te vinden. Doorsta met je vrienden de woeste WipeOut obstacles. Of neem het op tegen je collega’s bij de zenuwslopende Robinson proeven. Ontdek samen de omgeving met onze E-choppers. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag.

Na alle leuke activiteiten is het tijd om gezellig samen te komen en kennis te makenmet de smaken en geuren van ons eiland. Vanuit ons restaurant, kas en terras geniet je van al het lekkers dat onze locals verzameld hebben. Struin langs de verschillende eettentjes, probeer iets onbekends en plof neer op onze loungeplekken met uitzicht op het water. En als je wilt, combineren we dat met live muziek.

Na een dag vol activiteiten en lekkere borrels, kruip je het liefst snel onder de wol. En dat doen we op De Kaap natuurlijk in stijl. In onze glamping safaritenten midden in de natuur of in het luxe hotel verderop.

Centraal gelegen
Ons eiland is erg goed bereikbaar. De Kaap is gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van Nederland. We beschikken bovendien over een ruim parkeerterrein met honderden parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken met een bushalte bij onze locatie.

Onze locals kijken reikhalzend uit naar je post, maar leiden je nog veel liever rond. Laat van je horen en maak een keuze. Samen gaan we voor die onvergetelijke dag op De Kaap.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: