Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fort bij Asperen

Langendijk 60

4151 BR

Acquoy

Plan je route

Fort bij Asperen is één van de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het monumentale torenfort spreekt tot de verbeelding van jong en oud. Ook kunstenaars en designers laten zich graag inspireren door deze historische plek, met prachtige kunst- en designtentoonstellingen als resultaat.

Fort bij Asperen is één van de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In dit monumentale torenfort is deze zomer een tot de verbeelding sprekende designtentoonstelling te zien. Zowel volwassenen als kinderen kunnen daarnaast bij Fort bij Asperen terecht voor onder andere creatieve workshops, interessante lezingen en smakelijke arrangementen. Kijk voor alle activiteiten op onze website.

Lekker eten en drinken kan in de recent gerenoveerde Taveerne naast het KunstFort. Beide liggen op een idyllisch eiland, dat niet voor niets onderdeel is van diverse mooie fiets- en wandelroutes. Op pad in de Betuwe? Dan mag een bezoek aan dit prachtige cultuureiland aan de Linge absoluut niet ontbreken!


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.