Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

GEJO Cycleworld

  • Een brede range aan e-fietsen en fietsen met versnellingen
  • Alle fietsen zijn voorzien van lekvrije banden voor zorgeloos fietsplezier

Welkom bij dé fietsenspeciaalzaak van Tiel en Omstreken. Samen of alleen genieten van de natuur en met de wind door je haren, ontspannen je hoofd leegmaken. Dat is genieten en dat is precies wat we bij GEJO Cycleworld “Lekker fietsen” noemen. Wij hebben een range aan fietsen met versnellingen of E-bikes om dit gevoel zelf te ervaren in de mooie omgeving van Tiel.

Lekker fietsen in de Betuwe begint bij GEJO Cycleworld. Wij verhuren zowel fietsen met versnellingen als E-bikes om de omgeving van Tiel te verkennen. Naast de bloesemperiode is de Betuwe ook een gebied vol dijken langs de Rijn, de Linge of de Waal, maar ook tal van natuurgebieden waar vogels, buffels en de natuur authentiek is. Landgoed Marienwaerdt is ook de moeite voor een bezoek. Kortom genoeg te beleven in de Betuwe.

Er zijn tal van knooppunten-fietsroutes uitgezet waardoor je zelf gemakkelijk de afstand kan bepalen. GEJO Cycleworld beschikt over een serie damesfietsen met versnellingen, maar ook een aantal E-bikes. Deze zijn allemaal voorzien van lekvrije banden zodat u zorgeloos kunt fietsen in de prachtige omgeving van Tiel. Ook een tandem behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen

  • Prijs van een fiets met versnellingen €10,00 per dag.
  • E-Bike of Tandem € 25,00 per dag. Een E-Bike dient u minimaal 48 uur van tevoren te reserveren.
  • Een dubbele tas of kinderzitje kost € 2,00 per dag en voor elke volgende dag €1,00.
  • Halen en brengen van de huurfiets kost €7,50.   Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Fietsverhuur vindt plaats op maandag t/m zaterdag vanaf 8:30 uur, fietsen moeten voor 17:30 uur weer worden ingeleverd.

Geldige legitimatie is verplicht. Fietsverhuur is op eigen risico en volgens de BOVAG verhuurvoorwaarden. De borg per fiets bedraagt €50,00 en voor een E-bike of tandem bedraagt deze €100,00. Bij diefstal is de huurder zelf aansprakelijk, eventuele schade wordt verrekend met de betaalde borg. Bij verlies van een sleutel dient €7,50 ter vervanging worden betaald. Reserveer eenvoudig op de website.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: