Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Brasserie De IJsboetiek

  • Uitsluitend hoogwaardige en duurzame ingredienten, kwaliteit
  • Broodjes, drankjes, luxe ijscoupes en heerlijke koffie
  • Aangenaam verwarmd terras
  • Ook to-go!

Italiaans ijs
Ons ijs bewaren wij in Pozetti’s, zoals de Italianen dat vroeger deden. Dit doen wij om de beste Italiaanse ijssensatie te kunnen leveren. Deze afgesloten potjes garanderen een constante temperatuur en de minste licht- en luchtverontreiniging. En dat proef je!

Wij hebben geen hoge torens ijs, vol met decoratie. Maar wij houden het bij de italiaanse stijl. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige en duurzame ingredienten, kwaliteit staat met stip op één. Kom langs en laat je verleiden door de 18 sensationele smaken die wij bieden zoals citroen basilicum, ricotta vijgen, gezouten caramel en pistache (100% pistache noten). Kom dus gerust langs in onze ijssalon in Kesteren.

De IJsboetiek is sinds 2020 niet meer weg te denken uit Kesteren. Gelegen aan de gezellige Hoofdstraat bieden wij je een greep uit het lekkers vanuit de Betuwe. Van ovenverse belegde broodjes tot ambachtelijk schepijs, van de lekkerste koffievarianten tot het heerlijkste gebak en ijscoupes. Ook voor een warm belegd broodje kun je bij ons terecht.

Lekker lunchen
Of u nou culinair wilt genieten van een heerlijke lunch met uw vrienden, vriendinnen, collega’s of zakenrelaties, bij De IJsboetiek worden de mooiste en lekkerste lunches geserveerd met passie en een glimlach. In het hartje van Kesteren, kunt u terecht voor smaakvolle en verse lunch gerechten. Neem plaats op ons royale en verwarmde terras voor een zinderende lunch ervaring.

Op de uitgebreide lunchkaart is voor iedereen wel wat te vinden. Wij maken de mooiste creaties van rijkelijk belegde luxe broodjes, smaakvolle soepen en tongstrelende salades. Ook voor een warme lunch bent u bij ons van harte welkom. Vele tevreden gasten gingen u voor en kozen voor een heerlijke uitsmijter, een broodje gezond, onze befaamde broodje Boetiek of gewoon lekker warme appeltaart met ijs. Uiteraard is onze lunchkaart ook voorzien van vis- en vegetarische gerechten.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Natuurlijk GRUUN
Koop verse producten uit de streek, proef de befaamde ‘Gruunse Appeltaart’ bij de koffie of thee als je boodschappen doet in ...Lees meer
Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid. ...Lees meer
Meer over Nationaal Fruitpark Hotel en Spa
B&B Drômegaard
Rijnbandijk 48 4041EE Kesteren Is dit jouw bedrijf?
Kesteren
Delen: