Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lekker aan de Linge: kano en fietsverhuur

  • Voor iedereen toegankelijk
  • Ophaal- en brengservice
  • Combinatietocht : per kano heen per fiets terug

Ga er een sportieve dag op uit en ontdek de Betuwe op en rond het water! De sportieve activiteiten van familiebedrijf Lekker aan de Linge zijn de perfecte combinatie tussen ontspanning en avontuur.

Vaar over rivier de Linge met een kano, kajak, supboard of motorboot. Of fiets over de dijken met een E-bike of fiets langs de mooiste rivier van Nederland. Ga op ontdekkingstocht en geniet van het idyllische landschap centraal gelegen in Nederland. De activiteiten zijn geschikt voor zowel jong en oud; als paar uur vermaak of dagvullend programma. Deze fantastische ervaring moet je meemaken!

U kunt kano’s huren vanuit de vestigingen in Enspijk en Buurmalsen. Indien gewenst kunt u ook een fiets huren voor bijvoorbeeld de terugreis, zelfs wanneer u met grote groepen komt. Het ophalen en brengen van materiaal is mogelijk door heel Nederland.

Meer informatie kunt u vinden op de website. De vestigingen van Lekker aan de Linge zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur (buiten openingstijden in overleg).


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: