Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Rondvaart Wiljo

  • Beleef de Bommelerwaard vanaf het water
  • Lunchcruises, dagtochten en rondvaarten
  • Geheel verzorgde dag op het water
  • Unieke ervaring

Ontspannen op de golven van de Maas
Rondvaart Wiljo Heusden is al ruim 30 jaar actief in het verzorgen van rondvaarten, dagtochten, feesten/partijen en zakelijke evenementen op de Maas en omliggende rivieren. Wij bieden rondvaarten van één of twee uur, volledig verzorgde dagtochten incl. koffie met gebak, een heerlijke lunch en onbeperkt genieten van ons drankaanbod. Ook zijn wij uw partner voor feesten & partijen of zakelijke evenementen, wij maken graag een passende aanbieding. Combineer een bezoek aan ons met een uitgebreid bezoek het monumentale vestingstadje Heusden, wat op zichzelf al een bezoek waard is. Verzamel je favoriete gezelschap en hopen je snel aan boord te mogen ontvangen!

Jouw feest of uitje op het water?
Voor een feest op het water moet je bij Wiljo zijn. Van een 70’s discoparty, een fout feest, een escape room of een RIB arrangement met uniek verrassingseffect. De mogelijkheden voor een feest of evenement bij Wiljo zijn oneindig. We hebben al een aantal toffe concepten voor je uitgedacht, maar we organiseren ook graag een feest op maat. Bekijk ons aanbod of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsuitje of vergaderen?
Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering of bedrijfsuitje, heeft jouw organisatie iets te vieren of een gewoon een leuke dag met relaties? Wij ontvangen bedrijven en organisaties van alle formaten met open armen en denken graag mee bij het neerzetten van een perfecte dag. Verbindende bedrijfsfeesten, of belangrijke beslissingen nemen terwijl je dobbert over de golven. Waar ben jij naar op zoek?


Lees meer
Delen: