Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Wipeout

  • Het origineelste dagje uit
  • Hoogste freefall glijbaan van de Benelux
  • Meerdere parcoursen

That will leave a Mark! Beleef het origineelste dagje uit van dit moment! Kom naar het midden van Nederland voor het enige echte Wipeout parcour ter wereld met de van TV bekende Obstacles. De Big Red Balls, de Sucker Punch muur, Mega Sweeper, Dizzy Dummy en er is zelfs de hoogste freefall glijbaan van de Benelux te vinden: de Killer Surf!

Alle onderdelen zijn verdeeld over meerdere parcoursen, er is zelfs een Winter Wipeout. Welke extreem is? Ze zijn allemaal even uitdagend! Alle parcoursen bevatten land- en wateronderdelen en duren twee uur. Holland Evenementen Groep is geselecteerd door Endemol als exclusief licentiehouder van Wipeout Nederland. Dit betekent dat je alleen bij ons terecht kan voor het enige echte Wipeout! Kies je tijdslot en ervaar hoe leuk en gek zo’n dag kan zijn!

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste drie sterren kwalificatie, ligbedden, douches, toiletten, horeca, trendy beachclub en zelfs gratis wifi! Bij de entreeprijs krijg je ook de gehele dag gratis toegang tot het prachtige Beldert Beach waar je eventueel kunt beach-volleyballen of gewoon heerlijk genieten aan het strand.

Bekijk de website voor meer informatie voor het leukste maar ook de meest Painfully Funny dagje uit van Nederland: www.wipeout.nl


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Uit in de regio

Je vindt in Rivierenland genoeg rust, ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.