Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Feestelijke winterarrangementen op Slot Loevestein

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

  • Unieke locatie
  • Feestelijke receptie
  • Stijlvol diner
  • Warme winteravond
  • Kaarsverlichte rondleiding

De vesting van Loevestein verandert in een wereld vol warmte en gezelligheid. Verwacht duizenden fonkelende lichtjes, een knisperend kampvuur en een prachtig uitgelicht kasteel. Proef de sfeer en geniet met elkaar van het ultieme wintergevoel op deze bijzondere plek.

FEESTELIJKE RECEPTIE

Het jaar goed afsluiten, of het nieuwe jaar goed starten? Een receptie met luxe hapjes is de perfecte manier om dit op een feestelijke wijze te vieren. Stap binnen in een ruimte vol sfeer en warmte. Je start met een bruisend aperitief en geniet van huisgebrande noten, luxe kaasstengels, Parmaham en verschillende amuses.
Arrangement
3 luxe hapjes en 2 luxe amuses inclusief aperitief en drankarrangement (3 uur): € 53,00 p.p*

*excl. zaalhuur, vanaf 10 personen

STIJLVOL DINER

Proost op de avond met een sprankelend aperitief om vervolgens te genieten van heerlijke gerechtjes en gastvrije service. Ervaar hoogwaardige kookkunsten, van gepekelde zalm tot lamsrack met kruiden tot ravioli met paddenstoel en truffel. Je ervaart de ene smaaksensatie na de andere. Sluit af met een onweerstaanbare chocolademousse.

Arrangement:
6 gangen walking dinner inclusief aperitief en drankarrangement (3,5 uur): € 91,50 p.p.*

*excl. zaalhuur, vanaf 20 personen

WARME WINTERAVOND

Op zoek naar iets bijzonders? Reserveer een Warme Winteravond bij Loevestein! Je wordt verwelkomd met Gluhwein op de voorburcht terwijl de vuurkorven knisperen. Het uitzicht op het kasteel vormt een indrukwekkend decor. Een gids leidt je vervolgens door de donkere gangen van het kasteel, een unieke ervaring! Geniet daarna van winterse stamppotten en een uitgebreide dessertproeverij.

Arrangement
Rondleiding door het kasteel, stamppotbuffet en granddessert, inclusief gluhwein en drankarrangement (3,5 uur): vanaf € 85,- p.p*

*excl. zaalhuur, vanaf 15 personen 

KAARSVERLICHTE RONDLEIDING

Tijdens de kerstvakantie wordt op 4 avonden een kaarsverlichte rondleiding met winterse gerechten georganiseerd op Loevestein.

Je aankomst deze avond is al bijzonder. In het donker wandel je naar het verlichte kasteel toe, en door de sfeervol verlichte vesting vind je je weg naar de gezellige verzamelplaats op de Voorburcht. Rond de vuurkorven geniet je van een warme chocomel of Glühwein en wordt je toegezongen door Carol Group Close2Xmas.

Het diner bestaat uit een smakelijk, winters stamppotbuffet bestaande uit twee soorten stamppot met verschillende garnituren. Daarna is er een rondleiding door het kasteel. Alleen voor deze avond is het kasteel speciaal verlicht met kaarsen. Kun je je al voorstellen wat voor bijzondere ervaring dat is?

Arrangement

Dit bijzondere en sfeervolle arrangement kost € 37,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 27,50) en is inclusief een ontvangst- en dinerconsumptie. Eventuele aanvullende consumpties kunnen in de geopende horecagelegenheid gekocht worden.

Data:
dinsdag 27 en woensdag 28 december 2022 & dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2023.

Tijd:
17:00 – 21:00 uur

De kaarsverlichte rondleiding gaat door bij minimaal 30 aanmeldingen. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per avond. Aanmelden tot respectievelijk één week voorafgaand. Annuleren is helaas niet mogelijk.


Lees meer
v.a. € 27,50