Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

B&B Apple Pie

Voorstraat 21

5324 AT

Ammerzoden

Plan je route

In het gemoedelijke vrijstaand Bed & Breakfast in maritieme stijl, wordt u in de ‘zonnige’ tuinkamer met aangrenzend terras, dat uitzicht biedt op de fruitbomen van ‘t Hofje, verwelkomd met appeltaart uit eigen keuken en gefêteerd op een rijkelijk gedekte ontbijttafel. Tevens kunt u er gebruik maken van de kitchenette met combimagnetron (voor het bereiden van kleine gerechten), koelkast en nespresso koffie en thee faciliteiten.

In de infrarood sauna is het heerlijk relaxen.

Op de bovenverdieping vindt u via de overloop twee comfortabel ingerichte slaapkamers ( Stuurboord en Bakboord),elk met twee eenpersoons auping bedden, inloopdouche, wastafel, toilet, zitje, vaste kast, kofferrek, TV, airo, lectuur (meeneemexemplaren) en gratis Wifi. Bijplaatsen   (kinder-)bed is mogelijk.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

In het gemoedelijke vrijstaand Bed & Breakfast in maritieme stijl, wordt u in de ‘zonnige’ tuinkamer met aangrenzend terras, dat uitzicht ...In het gemoedelijke vrijstaand Bed & Breakfast in maritieme stijl, wordt u in de ‘zonnige’ tuinkamer met aangrenzend terras, dat uitzicht ...
Meer informatie
Meer over
Boerderij Zonneveld
Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven! ...Lees meer
Delen: