Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Hoeve de Betuwe

Papesteeg 3

6621 KW

Dreumel

Plan je route

Even simpeler leven.. kom logeren in een tenthuisje.

Ontdek Hoeve de Betuwe in het Gelderse Dreumel. Tom en Daisy wonen op deze biologische boerderij samen met hun kinderen en vele dieren. Met een groot aantal melkkoeien en akkers vol gewassen voor de koeien, ontdek je hier het echte boerenleven. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.

Dit doe je op de boerderij.

Ga op stap met de alpaca’s; na een leuke route van boerin Daisy kun je zelf lekker op stap gaan en avonturen beleven met Bruut, Bob of Boris. Voetballen, trampoline springen en slingeren in de speelschuur, het kan hier allemaal! Help mee met het uit de wei halen van de koeien, geef de kalfjes melk en help bij het voeren van alle andere dieren. Knuffel met pony Saartje en met Roest de ezel. Als je terug loopt naar je tenthuisje vergeet dan niet even langs het boerderijwinkeltje te gaan voor verse groente, direct van het land! Na een volle dag verzamelen jullie rondom de houtkachel om samen te koken. Verse groenten, dineren met kaarslicht en aan het eind de dag stap je moe maar voldaan in je comfy bed.

Wij wonen midden in het land waar wij alle ruimte en vrijheid hebben en genieten van onze dieren. Onze overburen zijn de ouders van Tom, dit zijn Petra en Rene. Samen runnen wij ons biologische akkerbouw en melkveebedrijf. Al ons vee loopt bijna het gehele seizoen buiten in de weiden rond jullie tent.

Onze passie is biologisch en verantwoord boeren!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie