Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Over Stichting Bureau Toerisme en www.zoekenboek.uitinderegio.nl

Stichting Bureau Toerisme is met haar website www.uitinderegio.travelbase.nl de tussenpersoon, die voor u bemiddelt met de accommodatieverschaffer, of de aanbieder van de aanvullende activiteiten.

Wij bieden met onze samenwerkingspartners een mooi aanbod van bijzondere accommodaties en arrangementen. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan mogelijkheden selecteren wij interessante arrangementen, die passen bij de wensen van onze klanten. Wij regelen niet alleen een of meerdere overnachtingen, maar proberen daarbij iets extra’s uit de regio aan te bieden.

Denk hierbij aan fietshuur, scooterhuur, een diner of een kanotocht. Op deze manier kunt u direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg.

Stichting Bureau Toerisme biedt u op deze website de kans om op een overzichtelijke manier het juiste arrangement te vinden, of de accommodatie die bij u past. Zo krijgt u door duidelijke zoekcriteria in één overzicht de bijpassende mogelijkheden van activiteiten bij uw accommodatie te zien. Kies en boek hier het gewenste arrangement en u kunt zonder vakantiestress weg en heerlijk gaan genieten.

Stichting Bureau Toerisme zet zich sinds 2004 in om de vrijetijds regio te ondersteunen en verder te laten groeien.

 

Voorwaarden

Via onze website www.zoekenboek.uitinderegio.nl kun je verschillende accommodaties en activiteiten / arrangementen in Rivierenland reserveren. Bureau Toerisme bemiddelt bij de totstandkoming van de reisovereenkomst tussen jou en de gastheer of ondernemer. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Algemene voorwaarden

Praktisch

  • Rabobank IBAN:
    NL 31 RABO 0362 9865 92 t.n.v. Stichting Bureau Toerisme
  • BIC: RABONL2U
  • BTW: NL 812870074/b01
  • KVK: 11058334
Meer informatie

Contact

Consumenten kunnen contact met ons opnemen via onze informatiedesk via 088 6363 800 of contactformulier.

Contact