Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Pluk

Rijksstraatweg 64-001

4191 SG

Geldermalsen

Plan je route

  • Breed scala aan mogelijkheden
  • Diverse vergaderlocatie
  • Voor zowel kleine als grote gezelschappen

De Pluk is een multifunctioneel gebouw en biedt een breed scala aan mogelijkheden. In het multifunctionele gebouw hebben verschillende organisaties hun eigen ruimte. Daarnaast heeft De Pluk een aantal moderne zalen voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Deze zijn geschikt voor verenigingen, instellingen, bedrijven en ook particulieren die voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Zo biedt de theaterzaal plaats aan een kleine 100 personen. Kleinere gezelschappen kunnen uitstekend terecht in één van de vergaderzalen en voor een zakelijke afspraak is het Grand Café een uitstekende locatie.

Grand Café: de ideale ontmoetingsplek

Het Grand Café is het hart van De Pluk! Een ruime plek waar je kunt genieten van de reuring en diversiteit van het gebouw. Je kunt er gebruik maken van gratis WIFI, wat het de ideale ruimte maakt om te netwerken of flexwerken.

Koffie & lunch

Bij De Pluk kun je gebruik maken van diverse koffie(-specialiteiten), thee of frisdranken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid te lunchen.

Heb je iets te vieren met je bedrijf, vereniging of doel? Informeer dan aan de balie naar de mogelijkheden of mail naar info@depluk.nl. De beheerders van De Pluk helpen je graag verder!


Lees meer
Delen: