Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Huize Poelzicht

Het grote geheim van Rotisserie Huize Poelzicht is de Rotisol, waarin het vlees aan het spit gegaard wordt. Dit zorgt gegarandeerd voor beste smaak en kwaliteit.

Naast een elegant en stijlvol restaurant, is Huize Poelzicht ook een officiële trouwlocatie. Ook voor andere familie- of zakelijke samenkomsten kun je hier terecht. In deze sfeervolle ambiance voelt iedereen zich direct thuis.

Het restaurant is geopend voor elke culinaire wens. Samen met de centrale ligging, de goede bereikbaarheid, en de mogelijkheid om vrij te parkeren, biedt Huize Poelzicht oneindig veel mogelijkheden.

Vleesch Anno Nu

Zoals gezegd is het grootste geheim van Rotisserie Huize Poelzicht de Rotisol, speciaal voor de eigenaren gemaakt in Chelles, Frankrijk. Samen met Chef-kok Reinder de Haan, ontworpen voor de wensen van Huize Poelzicht. Deze moderne manier voor het garen van vlees zorgt gegarandeerd voor de beste smaak en kwaliteit. In combinatie met de lichte bijgerechten en sauzen serveert Rotisserie Huize Poelzicht haar klassieke gerechten in een modern jasje.

Het geheim zit echter niet alleen in de Rotisol. Ervaar de elegante en vriendelijke sfeer dat het huis ademt en dat wordt gevoed door de warme gastvrijheid van Jetske, de vrouw des huizes.

Samen staan ze voor u klaar voor een onvergetelijke ervaring.


Lees meer
Delen: