Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TukTuk

  • Touren op een TukTuk
  • Geniet van de prachtige Betuwe
  • Leuk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje

Wil jij ook genieten van de prachtige Betuwe? Het is een echte aanrader om een tour te maken met een e-tuktuk, e-chopper of e-fatbike en heerlijk te genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Ga op tour met een van onze elektrsiche voertuigen en ontdek hoe mooi de Betuwe is. Even wat anders dan de grote en drukke steden in Nederland. Een prachtig natuurgebied, groene weilanden, vele riviertjes en gezellige terrasjes waar je even een stop kunt maken. Gezelliger kan het niet, toch? Of je nou een bedrijfsuitje hebt, een vrijgezellenfeestje, een familiedag of gewoon heerlijk van een rustige omgeving wil genieten, de voertuigen zijn voor iedere gelegenheid geschikt.

Wil je iets extra’s? Ga dan voor de Bingo Rally! Bij de Bingo Rally stippel je zelf je route uit en ga je op zoek naar BINGO! Onderweg voer je leuke en uitdagende opdrachten uit. Wil je tussendoor even stoppen bij een leuk terrasje? Natuurlijk, het is jouw feestje! Het is ook mogelijk om ’s winters gebruik te maken van de Winter Rally. Koud? Geen probleem! Wij zorgen voor de fleecedekens en warme choco om jouw reis ontspannen te maken!

Genieten van een heerlijke rit door de Betuwe? Bezoek de website voor de arrangementen en meer informatie.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: