Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Culemborg Blues presenteert: Blues en Boogiewoogie door Ruben Hoeke & Henk Pepping

18 september 2020 van 20:00

Stationsweg 7

4101NG

Culemborg

Geen Culemborg Blues in het centrum van Culemborg in 2020, maar als alternatief organiseert Stichting Culemborg Blues in samenwerking met de Gelderlandfabriek een serie optredens. Op 18 september een avond Blues & Boogiewoogie door Ruben Hoeke en Henk Pepping.

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten.

Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Ruben is een graag geziene gast op de binnen- en buitenlandse podia.

Pianist/zanger Henk Pepping groeide op met de muziek van Rubens vader, Rob Hoeke. Aangestoken door deze pionier breidde Henk zijn repertoire uit met nummers van o.a. John Mayall, Cuby & The Blizzards, The Animals, Little Richard en uiteraard; Jerry Lee Lewis!

Bereid je voor op een unieke avond blues, boogiewoogie en rock & roll door dit bijzondere duo!

De verkoop start maandag 24 augustus om 15.00 uur via de website van de Gelderlandfabriek.

De kaarten kosten €20,–.
Aanvang: 20:00 uur.
Deuren open 19:30 uur.


Lees meer