Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Copacabana tussen ‘Maas en Waal’ voor het WK Volleybal Vrouwen

23 september 2022 van 20:00

Grootste sportevenement tot nu toe

Het WK Volleybal is een van de grootste sportevenementen ooit georganiseerd in Nederland. Niet eerder deed het evenement ons land aan. De wethouders van de gemeenten “Wij zijn trots dat we in deze samenwerking twee landen hosten. Volleybal is een sport die leeft in onze gemeentes. We zetten de sport en de regio op de kaart. Het wordt een sportief Maas en Waals feest met de side events.”

Drie weken WK Volleybal

Het WK Volleybal duurt ruim drie weken. Tijdens de eerste fase van het WK volleyballen de dames in het Arnhemse GelreDome. De volgende fasen zijn in Rotterdam, Apeldoorn en Polen. De finale vindt plaats in Arnhem. Oranje speelt haar wedstrijden altijd op eigen bodem.

Wanneer start de ticketverkoop?
De ticketverkoop start op dinsdag 3 mei om 16.00 uur! Houd onze website en socials in de gaten voor de laatste informatie.

Meehelpen? Dat kan!

We willen inwoners, verenigingen en ondernemers meenemen in de oranjesfeer en samen WK-activiteiten organiseren. Dat kunnen we niet alleen en daar hebben we hulp bij nodig. Lijkt het u leuk om iets te betekenen voor het WK Volleybal? Op dinsdag 10 mei organiseert de kerngroep een kick-off bijeenkomst. Iedereen die iets wil betekenen voor het WK Volleybal is van harte welkom. Er is uitleg over het WK, de WK-activiteiten en lokale kansen. De avond start om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) en vindt plaats in Wijkcentrum De Doorkijk in Druten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar chantal@trivos.nl

Meer weten?

Wil je eerst meer weten over het WK Volleybal Vrouwen 2022? Kijk dan op https://www.volleybal.nl/wkvolleybal

 


Lees meer