Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

De Fransche School – Woeste Willem (4-8 jaar) | Fransche Zomer aan het Spoel – ZA 21 AUG

1 januari 1970

Goilberdingerdijk 40

4106 LC

Culemborg

We sluiten ons kinderprogramma af met niemand minder dan Woeste Willem (naar het gelijknamige boek van Dieter en Ingrid Schubert).

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

“Zelden zo’n leuke voorstelling gezien!! Er waren kleuters die niet meer bij kwamen van het lachen.”

– Reactie Basischool De Otterkolken in Heemskerk.

…over Harro van Lien producties
Harro van Lien is verteller, acteur en theatermaker. Zijn passie ligt bij betrokken theater. Hij maakt voorstellingen die het publiek raken, maar toch bemoedigen. Hij richt zich met zijn voorstellingen op kinderen in de basisschoolleeftijd. Harro won de Kijk|Kunst-Kup 2015/2016 met zijn voorstelling ‘De verdwaalde Viking’. Deze voorstelling werd afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd door leerlingen en leerkrachten van maar liefst 318 scholen in 36 Zuid-Hollandse gemeenten.

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door het Kickstart Cultuurfonds en Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze oneindige dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus dit eerste jaar zijn we zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

> Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.


Lees meer