Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Elstar-Express

26 augustus 2021 t/m 4 september 2021 van 11:30 - 12:30 uur

Hoe kan het dat die appels en peren groeien aan de bomen? Hoe gaat het met het plukken en wat gebeurt er daarna? Waarom fruitteelt in de Betuwe? Dat moet je toch eigenlijk weten als je er bent geweest. 

Elke donderdag en zaterdag t/m 29 augustus maakt de Elstar-Express een rondje door de appelboomgaard. Meester Kees geeft op een leuke manier uitleg over alles wat je ziet. Natuurlijk valt er ook iets te proeven. De Elstar-Express is corona proof gemaakt en de RIVM regels worden gehanteerd.

De rit start om 11.30 uur bij Natuurlijk GRUUN in Ommeren en duurt ongeveer een uur. Tip: neem vooraf een heerlijk kopje koffie met de befaamde Gruunse appeltaart, of geniet na afloop van een lekkere appelpannenkoek in het Appelcafé. Voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk om op een andere dag of tijd de rit met de Elstar-Express te maken.

Een kaartje voor de trein kost € 5 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen slechts €2,50. Voor vragen en/of reserveren mail naar info@natuurlijkgruun.nl of bel 0344-782560.

Klik hier voor de flyer van de Elstar Express!


Lees meer