Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Fabian Franciscus | Vlafeest

27 september 2019 van 20:30

Havendijk 1

4101 AA

Culemborg

Fabian Franciscus is een cabaretier met een missie. In zijn laatste ‘viral video’ op Facebook heeft hij het uitgebreid over zijn autisme.

Hij beschrijft op een hilarische manier hoe dat hem soms in verwarrende situaties brengt. De ‘MOEILIJK – MOEILIJK’ serie is voor iedereen met – of zonder – rugzakje. Dit theaterseizoen presenteren we een serie avonden met onderwerpen waarvan wel eens wordt gezegd; moeilijk, moeilijk. Gevoelige onderwerpen zoals rouw, mantelzorg en botsende culturen komen in deze serie aan bod. Maar ook verhalen over mensen met een etiket of rugzakje, van autisme tot psychiatrisch patiënt. Stuk voor stuk belangrijke thema’s die wij in de spotlight zetten en op een andere, positieve manier onder de aandacht willen brengen.

In samenwerking met professionele theatermakers, sprekers, cabaretiers en lokale partners worden ‘moeilijke’ onderwerpen net even vanuit een andere invalshoek bekeken. Neem iemand mee om te laten zien hoe het voelt om een rugzakje te hebben. Nodig je kleinkind uit om te leren hoe het in de naoorlogse tijd was. Serieuze onderwerpen, maar vaak met humor doorspekt. Kom het samen beleven in het theater; de plek voor ontroering, plezier en inzicht in de ander.


Lees meer