Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Filmtheater

13 mei 2022 t/m 18 mei 2022 van 20:30 - 22:00 uur

Rijksstraatweg 64

4194 SG

Geldermalsen

Silence of the Tides, ofwel de stilte van de getijden, is een indrukwekkende visuele ode aan de 500 kilometer lange en kwetsbare Waddenkustlijn. Deze strekt zich uit van Nederland tot Denemarken. Kijken, vooral kijken, zonder toegevoegd geluid of muziek naar de poëtische beelden. De film geeft een hypnotiserende blik op dit kustgebied. Hoe spectaculair oogt opeens de ogenschijnlijk saaie waddenbodem in al zijn kleine veranderingen in steeds wisselend dagelijks licht in verschillende jaargetijden.

Haute Couture: De tas vol persoonlijke spulletjes van Dior-naaister Esther (Baye) wordt gestolen in de Parijse metro. Een dag later echter staat de dievegge, een straatmeisje Jade (Khoudri), al bij haar atelier op de stoep. Berouwvol en met de tas. En met ‘mooie handen’, die perfect zijn voor het naaivak. Zodat Esther, die bijna met pensioen gaat, Jade meteen een stageplek aanbiedt. Ze ziet in Jade een veelbelovend talent en is vastbesloten haar een toekomst te bieden. Haute Couture is een feelgoodfilm. Om dat goede gevoel te versterken presenteert Lingefilm bij de dinsdagmiddagvoorstelling een passende feelgoodtraktatie tijdens de pauze.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur, zaterdagavond 20.30 uur , dinsdagmiddag 14.30 uur, woensdagavond 20.00 uur, (zonder pauze). Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.


Lees meer