Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Fruitfietstocht landgoed Waardenburg en Neerijnen

26 september 2020 van 10:00

Lingedijk 180

Tricht

Op de fiets langs boomgaarden, waar de drukke oogsttijd van appels en peren is begonnen? Dat kan met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen, die deelnemers op zaterdag 26 september meenemen op een fruitfietstocht over landgoed Waardenburg en Neerijnen.

De tocht gaat door de Betuwe, waar het fruit volop aan de bomen hangt. Het is fascinerend te zien hoeveel fruit zo’n klein boompje kan dragen. Onderweg wordt landgoed Waardenburg en Neerijnen aangedaan voor een korte wandeling. Op dit landgoed staan naast boomgaarden ook een prachtig parkbos en twee kastelen. De Rijswaard (het buitendijks gebied) wordt vanaf de winterdijk bekeken.

Deelnemers dienen zelf te zorgen voor lunch en drinken voor onderweg. Bij deze excursie wordt verwacht dat eenieder een eigen fiets meeneemt. Huren kan ook via De Hoenderik, tel. (0345) 576 710. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 10.00 uur bij Fruitbedrijf De Hoenderik, Lingedijk 180, 4196 HE Tricht.
Duur: ca. 6 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.


Lees meer