Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Jubileumconcert Betuws Symfonie Orkest

15 oktober 2022 van 20:00 - 22:00 uur

Grote Kerkstraat 2

4101 CB

Culemborg

Jong aanstormend talent Megan Brouwer speelt het 1e hoornconcert van Richard Strauss met het Betuws Symfonie Orkest. Dirigent Nicholas Devons leidt daarnaast ook de populaire 9e Symfonie ‘Uit de Nieuwe Wereld’ van Antonin Dvorak en Tsjaikovski’s geliefde symfonisch gedicht: Fantasie-ouverture Romeo en Juliet, muziek vol liefde en drama. Bestel vandaag je kaarten!

De jubileumconcerten van het Betuws Symfonie Orkest komen eraan! Natuurlijk met heerlijke muziek! 15 oktober in Culemborg (Herv. Barbarakerk), 16 oktober (15.30 uur) in Tiel (Maartenskerk).

Programma:
* Tsjaikovski – Ouverture Romeo en Juliet: symfonisch gedicht vol liefde en drama. Een succesvol en geliefd werk!
* ‘Uit de nieuwe wereld’, de populaire Negende symfonie van Antonín Dvořák. De componist, verhuisd naar de Verenigde Staten, liet zich inspireren door Afro-Amerikaanse en indiaanse muziek.
* Op hoorn: solist Megan Brouwer, jonge aanstormend talent. Zij speelt het concert voor hoorn en orkest van Richard Strauss. Megan Brouwer (1999) studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar studie speelt Megan hoorn in het Nationaal Jeugd Orkest en organiseerde zij dit jaar de 1e editie van de Dutch Student Hoorn Competition. Ook is ze al een aantal jaar docent bugel, trompet, euphonium en Franse hoorn.

Kaartverkoop via www.betuwssymfonieorkest.nl
Vooraf met korting (14,50 euro | studerenden 10,00 euro)
Aan de zaal kan ook (zonder korting).

Facebook https://www.facebook.com/Betuwssymfonieorkest.BSO/
of volg op Instagram betuwssymfonieorkest


Lees meer