Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Justimpossible | Tweede voorstelling

19 juli 2020 van 15:30

Stationsweg 7

4101 NG

Culemborg

Met verwondering en betovering neemt Justin Vliegenthart de kinderen mee in een wereld vol fantasie. Als geen ander weet kindergoochelaar Justin Vliegenthart, hoe hij kinderen mee kan nemen op een ontdekkingsreis vol van fantasie en magie.

Met een achtergrond als leerkracht en tevens directeur van basisscholen kan hij de belevingswereld van kinderen heel goed inschatten en triggeren. Het is dan ook zeker logisch dat hij één van de beste kindergoochelaars is, Justin voelt wat er leeft en speelt en kan daardoor de fantasiewereld en gedachtengang van kinderen betoveren.

Zijn vakgebied naast goochelen gebruikt hij dan ook om nieuwe shows te ontwikkelen. Een professionele kindershow, die de kinderen 50 minuten lang blijft boeien is Justin op het lijf geschreven. Hij heeft niet voor niets veel prijzen in de wacht weten te slepen tijden nationale goochelcongressen voor zijn verschillende kindershows.

Zijn shows sluiten naadloos aan bij de gedachten, fantasieën en belevenissen van kinderen. Met deze betoverende kracht weet hij de aandacht van zijn jonge toeschouwers de gehele show vast te houden. Ze wanen zich in een magische wereld. U heeft geen kind meer aan ze!

De Efteling in Kaatsheuvel, die Justin regelmatig inzet als ‘huisgoochelaar” tijdens de meest prachtige evenementen, heeft hem de eervolle naam “Justin de Verwonderaar” gegeven.


Lees meer