Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Kinderstruintocht door het Munnikenland

21 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

Op struinavontuur in het Munnikenland. Ontdekkingstocht tussen de grote grazers.

Ben je op zoek naar een leuk kinderuitje? Ga dan met Staatsbosbeheer mee op struintocht door het Munnikenland. Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 21 oktober om 14.00 uur en zondag 25 oktober om 11.00 uur een tocht speciaal voor kinderen vanaf vier jaar die ongeveer 2 uur duurt. De kosten zijn €3, – voor kinderen en €5, – voor volwassenen. Kijk voor meer informatie en tickets op staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Speuren naar van alles en nog wat
In het Munnikenland rond Slot Loevestein hoef je niet op de paden te blijven! Al struinend door de ruige natuur laten de gidsen van Staatsbosbeheer de kinderen speuren naar dierensporen, veertjes en stenen, kleine beestjes, schelpen, en mooie bloemen en planten. Ze ontdekken wat er allemaal te zien is in de herfst. Ook mogen ze in bomen klimmen en stampen door de modder. Misschien komen ze wel oog in oog te staan met de konikpaarden of de rode geuzen; de grote grazers! In het Munnikenland is het allemaal mogelijk.

Meer informatie

Meedoen? Koop vooraf je tickets via staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein. Ter plekke aansluiten is helaas niet mogelijk. Voor deze struintocht zijn maximaal twintig plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!


Lees meer