Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Lezing Slot Loevestein: Eten aanpassen op klimaatverandering

3 juli 2022 t/m 3 juli 2022 van 14:30 - 15:30 uur

Loevestein 1

5307 TG

Poederoijen

Op zondag 3 juli is de vierde lezing in de waterreeks, waarin het collectief ‘de onkruidenier’ een lezing geeft over eten aanpassen op klimaatverandering. Het collectief ‘de onkruidenier’ onderzoekt historische, culturele en potentiële transformaties van de natuur en de mogelijkheden van de mens om te evolueren. Zij doen – vaak met publiek – veldwerk, verzamelen planten, de verhalen en de geschiedenissen die daaraan verbonden zijn. In deze lezing nemen ze je mee in hun werk. De lezing is inbegrepen bij je museumbezoek en begint om 14.30 uur.
Meld je snel aan via: https://www.slotloevestein.nl/agenda/lezing-eten-aanpassen-op-klimaatverandering/.

In 2022 organiseert Slot Loevestein, passend bij de tentoonstelling “Denkend aan water” een lezingenreeks met het thema water. Acht lezingen worden verspreid over het jaar gegeven met in elke maand een college over een relevant onderwerp uit de geschiedenis van Loevestein of een actualiteit die daaraan raakt.

Het bijwonen van de lezing zelf is gratis, maar er is wel een geldig toegangsbewijs voor het museum nodig. Abonnementen en museumkaarten zijn geldig. Een museumticket koop je online of aan de kassa.


Lees meer