Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Markante Kerst

21 december 2019 van 20:15

Varkensmarkt nr. 18-20

Culemborg

Op 21 december verzorgen Marcantus Vocaal Ensemble en het Culemborgs Kamerkoor samen een Kerstconcert onder de titel “Markante Kerst”. Elk koor zingt apart een aantal stukken, en daarnaast vertolken zij ook gezamenlijk enkele liederen.

De beide kamerkoren die Culemborg rijk is hebben voor deze gelegenheid een samenwerking gezocht om een programma te brengen waarin muziek te horen zal zijn die wel met het Kerstfeest te maken heeft maar niet tot het traditionele Kerstrepertoire behoort. Het zijn minder bekende composities van (wel bekende) componisten als Josquin, Sweelinck, Praetorius, Bach, Britten, Rachmaninov, Tsjaikovsky en Kodaly

Dit unieke optreden vindt plaats op 21 december 2019, in de Oud Katholieke Kerk (Pantocratori) aan de Varkensmarkt nr. 18-20. Aanvang 20.15 u, kerk open 19.30 u. Kosten entree bedragen € 12,50.

Kaarten zijn te bestellen via de website www.koor-marcantus.nl. Ook zijn ze voor aanvang van het concert te verkrijgen bij  de ingang van de kerk (voor zover nog beschikbaar).


Lees meer