Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Mode Event

1 september 2019 van 13:00

Markt

Tiel

Het Tielse Mode Event is inmiddels traditie op de eerste zondag in september, maar traditioneel wordt het allerminst. De nieuwste mode wordt getoond op de catwalk aan de Groenmarkt te Tiel. In één keer wordt duidelijk hoe we er deze herfst en winter uit gaan zien. En het mooie is, dat u al die lange of korte rokken, ronde of vierkante brillen, puntschoenen of stoere boots direct bij de Tielse ondernemers kunt gaan shoppen.

Tiel – Traditioneel is wederom het uitdelen van goodybags, dus hou het team in de gaten, want een bezoeker gaat deze middag met de golden goodybag naar huis met een inhoud van maar liefst 1000 euro.

Activiteiten

Natuurlijk bruist de gehele stad van de activiteiten, gaat u richting Hoogeinde dan wordt u getrakteerd op de fysieke kwaliteiten van Mahmut Artan van MA Lifestyleclub.

En gaat u richting Plein dan zullen al snel de heupjes los gaan met de Salsa Club of om half 5 bij de Zumba Clinic van Stones Stylez Studio.

Zowel voor vrouwen als mannen, of misschien wel juist voor mannen is de stiletto-run om half drie een must. Vol speed zullen de hooggehakte benen strijden om de eer.

58 ondernemers

Het team, bestaande uit Gerlinda van de Hema, Corrie van Lucardi, Emma, tot voor kort medewerkster van de Only Tiel en Laura van Hart van Tiel, heeft weer 58 ondernemers bereid gevonden om zich deze middag te presenteren en of dat nu is met kleding, hairstyling, decor, make-up of anderszins, samen zorgen ze weer voor een fantastisch evenement waar Tiel trots op kan zijn.

Kunstperen

De opening van dit Mode Event vindt plaats op 13.00 uur op de catwalk bij de Groenmarkt. DJ Matthew van Betuwe Events zal u vertellen op welke knoopjes en kraagjes u moet letten en wat het helemaal gaat worden deze winter.

Daarnaast kunt u ook gaan letten op de details van de kunstperen, die voor de catwalk staan.

Tiel is natuurlijk de fruitstad en ook de peren staan er dit jaar mooi aangekleed bij.

Om 12.45 uur, voordat de eerste modellen zich op hun mooist laten zien, zullen de 18 nieuwe kunstperen onthuld worden, waarna Stones Stylez Studio op spectaculaire wijze de modeshow zal openen.

Gratis parkeren

En het is koopzondag dus het parkeren is gratis. Oh ja en de golden goodybag wordt om 16.15 uur verloot bij de catwalk. Wees erbij. Tot zondag.

Bron: De Zakengids Tiel


Lees meer