Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Paddenstoelen zoektocht in het Roodslag

16 oktober 2019 van 14:00 - 15:30 uur

Dijk 41

6641 LA

Beuningen

Het Dijkmagazijn Beuningen organiseert woensdagmiddag 16 oktober een paddenstoelenzoektocht. Gewapend met een vergrootglas en periscoop kruipen de kinderen door het bos van het Roodslag. Het lijkt dan of ze op safari zijn in een enorm oerwoud.

In het najaar vallen de blaadjes en is het vaak vochtig weer. Ideaal voor rondscharrelende kleine beestjes. Ook paddenstoelen komen tevoorschijn in allerlei soorten en maten. Wie weet zit er een dikke naaktslak op. Als kinderen daar met hun neus bovenop zitten lijkt alles heel groot. Wie tijdens de safari mooie vondsten doet, kan die ter plekke door de binoculair, een supervergrootglas, bewonderen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi activiteit Paddenstoelenzoektocht, woensdag 16 oktober van 14.00-15.30 uur. Startplaats ingang het Roodslag, Kloosterstraat Beuningen. Deelname maximaal 20 kinderen vanaf 6 jaar. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.


Lees meer