Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Spaans strijkkwartet Cuarteto Aguamarina in de Martinuskerk in Rijswijk

11 oktober 2020 van 15:00 - 17:00 uur

Zondagmiddag 11 oktober a.s. bent u van harte welkom in de Martinuskerk in Rijswijk (Gld) voor een concert van Cuarteto Aguamarina. Dit strijkkwartet bestaat uit vier jonge Spaanse muzikanten met een gedegen opleiding in de klassieke muziek. In de Martinuskerk speelt het kwartet muziek van de Russische componisten A. Borodin en S. Tsintsadze, 5 Griekse dansen van N. Skalkottas plus werk van de Spaanse componist Joaquin Turina Pérez.

Het kwartet Aguamarina bestaat uit Spaanse jonge musici die een Master hebben behaald aan verschillende Nederlandse conservatoria of daar nog mee bezig zijn. Tijdens het seizoen 2018/2019 deden zij mee aan het programma voor jonge talenten van Rabo Next Stage waar zij masterclasses ontvingen van erkende leden van kwartetten zoals het Dudok Kwartet en Danel Kwartet. Ook ontvingen zij masterclasses van topmusici zoals Roeland Jagers, Sarah Kapustin en Harry van Berne.

Ze zijn afkomstig uit verschillende delen van Spanje (Bilbao, Salamanca, Ciudad Real en Sevilla). Aguamarina zet zich in om het repertoire van Spaanse componisten voor strijkkwartetten dichterbij het publiek te brengen en te verspreiden.

Reserveren is wegens de Coronamaatregelen noodzakelijk. Dit kan via een mailtje naar: martinus-producties@martinuskerk-rijswijk.nl

Of even bellen met Jolanda: 06-12121679

Entree: 15 euro.
(Inclusief koffie, thee en een drankje in de pauze)
Datum: 11 oktober a.s.
Aanvang 15.00 uur
Plaats: Martinuskerk Rijswijk (Gld)


Lees meer