Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

The Sewing Club – Open Atelier

3 maart 2021

Kattenstraat 12

4101BM

Culemborg

Open Atelier
Altijd al je eigen naad willen naaien? Niet weten waar je moet beginnen om die droomjurk te maken? Een leuk DIY project op pinterest gevonden, maar er zelf niet helemaal uitkomen? Dan is het open atelier wat voor jou!

Tijdens het open atelier krijg je de kunst van het naaien onder knie. Je neemt je eigen naaiproject mee en werkt in je eigen tempo aan iets wat je zelf wilt maken. Iedereen werkt dus aan iets anders en je zit niet vast aan een bepaalde dag en tijd. Je kunt vragen stellen over je naaiproject en gebruikmaken van de naai-, lock- en strijkmachines. Ook het gebruik van patroontekenpapier, lockgaren (beperkt aantal kleuren), machinenaalden en scharen zit hierbij inbegrepen. Je dient zelf voor stoffen, naaigaren, spelden, patronen en fournituren zoals ritsen en knopen te zorgen.

Onder het genot van een wijntje neem je écht even tijd voor jezelf!

Vanaf 3 maart 2021 (zie website voor de updates i.v.m. het coronavirus)

Tijden:
woensdag 20.00 – 22.00 uur
donderdag 20.00 – 22.00 uur

Groepsgrootte:
Maximaal 6 personen per avond.

Niveau:
Je hebt voor het open atelier geen voorkennis nodig. Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden.

Kosten:

  • Losse les van 2 uur: 25 euro
  • 5 lessen strippenkaart: 100 euro (2 maanden geldig) Vanwege Covid-19 is de geldigheidsduur van 2 maanden niet van toepassing.
  • 10 lessen strippenkaart: 180 euro (3 maanden geldig) Vanwege Covid-19 is de geldigheidsduur van 3 maanden niet van toepassing.
  • 20 lessen strippenkaart: 350 euro (6 maanden geldig) Vanwege Covid-19 is de geldigheidsduur van 6 maanden niet van toepassing.

Vooraf aanmelden is verplicht.


Lees meer