Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Van der Valk Zaltbommel 3 gangen Valentijnsdiner

14 februari 2020 van 17:00 - 21:00 uur

Hogeweg 65

5301 LJ

Zaltbommel

Locatie

In onze sfeervolle wijnbar van het Van der Valk Hotel reserveren wij voor u een tafeltje. De wijnbar heeft namelijk intieme ronde tafeltjes, speciaal voor 2 personen. Bovendien bevindt deze locatie zich op een verhoogd gedeelte van het Restaurant Salt in Hotel Zaltbommel. Zo zit u privé, maar ook met de gezelligheid en sfeer van het restaurant. De eerste ingrediënten voor een romantisch avondje zijn dus al binnen!

Inhoud

Tijdens Valentijnsdag 2020 serveren wij een speciaal 3 gangen Valentijnsdiner in het Valentijnsthema. Het menu, dat blijft een verrassing! Het 3 gangen verrassingsmenu heeft twee gerechten per gang. Zo hoeft u op de avond zelf alleen maar te kiezen uit één van de gerechten. Heeft u uw keuze gemaakt? Onze koks zorgen voor 3 heerlijke gerechten met producten die de verliefdheidsmeter flink laten stijgen. Bovendien adviseert jullie persoonlijke kelner jullie graag over een bijpassend wijnarrangement. Dat is onze portie liefde die wij graag serveren!

Beschikbaarheid & aanvang

Reserveren is mogelijk op 14 februari 2020. Reserveer uw tafel tussen 17.00 uur en 21.00 uur en wij zorgen voor een culinair en romantisch avondje met z’n tweeën.

Prijs Valentijnsdiner

Het diner bedraag € 33.50 p.p.

Reserveren kan via de website


Lees meer