Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Camping Verkrema

  • Unieke ligging aan het water
  • Ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten
  • Ideaal voor (sport)vissers en watersporters
  • Heerlijk zwembad
  • WIFI

Door de unieke ligging aan het water is het genieten van de rust en ruimte die de Betuwe nog heeft. Een ideale uitvalbasis voor het maken van fiets- en wandeltochten over landelijke dijken, polderwegen en karaktervolle dorpen.

Uniek is ook de ligging aan de Neder Rijn tegenover Amerongen, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Op nog geen 1000 meter ben je in een geheel ander landschap met heuvels, zandafgravingen en bossen.

Langs de camping zijn lang gerekte oevers aanwezig, hier zal de (sport)visser, maar ook de overige watersporters zeker zijn plaatsje aan of op het water kunnen vinden.

De kampeerplaatsen voor tent of caravan zijn gelegen op verschillende kampeerveldjes van 4 tot 10 plaatsen, schaduwrijke plaatsen of juist niet! Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen aansluiting voor elektra, water en vuilwaterafvoer. Het sanitair is ruim, degelijk en onderhouden in eigen beheer. Draadloos internet over de hele camping aanwezig via KPN-hotspots, lees meer voor gratis of voordelig gebruik op onze internetsite.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: