Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Banjertocht met kampvuur

4 maart 2020 van 14:30 - 16:30 uur

De Dijk

Beuningen

In de winter zijn de uiterwaarden een geweldige uitdaging om doorheen te banjeren. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op?
Voor de kinderen die de tocht doorstaan (allemaal natuurlijk!) is er na afloop een kampvuurtje bij het sluisje. Uitgehongerde speurders kunnen een broodje bakken in het vuur.
Als je door de vlammen over de kale vlakte tuurt, weet je wel wat pioniers in het Wilde westen zo’n beetje hebben gevoeld. Knus bij elkaar en op een mooi afstandje van de wilde dieren zoals de stoere Rode Geuzen, die nieuwsgierig op een afstandje staan te kijken.

Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen.

Waalwoemi Banjertocht met kampvuur, woensdag 4 maart 2020 van 14.30-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Max. 25 kinderen van 7-12 jaar. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.


Lees meer
Delen: