Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Benefiet-avond White Lion Protection Trust met Fiësta Latina

23 juni 2019 van 18:00 - 21:00 uur

Buiten Molenstraat 7

4101 CL

Culemborg

Fiësta Latina komt zondag 23 juni weer byANDRIES spelen tijdens een hele bijzondere gelegenheid: een benefiet concert voor het White Lion Protection Trust ????

Geen reguliere #ZoMiBo dus, maar een muzikale avond van 18:00 tot 21:00 ✨

Rosa Van Der Kamp en Bert van der Kamp hebben tijdens hun reis naar Zuid-Afrika afgelopen april kennis gemaakt met deze bijzondere non-profit organisatie en de eigenaren ervan: Linda Tucker & Jason Turner.

Andries Botha, beeldend kunstenaar en mensenrecht activist (waar byANDRIES naar vernoemd is), heeft een dynamisch leeuwen-beeld voor deze stichting gemaakt, wat hierboven op de foto te zien is. Door Andries hebben Rosa & Bert de mogelijkheid gekregen om de witte leeuwen te aanschouwen en een connectie te maken met de White Lion Protection Trust.

De witte leeuwen zijn géén albino’s, maar een genetische zeldzaamheid, die maar op slechts één plaats op aarde voorkomen – in de Timbavati en Kruger regio in Zuid-Afrika.

Vandaag de dag, na 6 decennia gedwongen verwijderingen uit hun oorspronkelijke habitat, worden de meeste witte leeuwen gevangen gehouden in dierentuinen en circussen over de hele wereld. Op dit moment zijn er honderden witte leeuwen in gevangenschap maar minder dan 13 in de wildernis van hun endemische gebied.

Tijdens een feestelijke benefiet-avond omlijst met muziek van Fiësta Latina, zullen we byANDRIES proberen geld op te halen voor de White Lion Protection Trust.

Lees hier wat het White Lion Protection Trust met het geld wat ze ontvangen doen: https://whitelions.org/about/our-organisation/

Fiësta Latina zal een warme sfeer byANDRIES brengen met gezellige Spaanse en Zuid-Amerikaanse klanken ???? Prachtige love songs vormen een mooie opbouw naar een swingend feestje. Het vuur van de Spaanse passie en zwoele ritmes uit het Caribisch gebied zullen je in extase brengen ✨

We zien jullie heel graag dan! ????

Zangeres Conchita – zang
Michaël Breukers – accordeon/piano/zang
Pieter Thijssen gitaar-docent – gitaar/zang
Albert van Osch – percussie/zang
Bruce van Mulier – contrabas

www.zangeresconchita.nl/grupo-fiesta-latina/

Fiësta Latina zal beginnen met spelen om 18:00 uur.

Zondag 23 juni 2019
Openingstijd byANDRIES: 12:00 – 22:00
byANDRIES – Kafee & Kultuur, Buiten Molenstraat 7, Culemborg
www.byandries.nl

Entree is gratis: voor het White Lion Protection Trust gaat de welbekende ‘olifant’ rond ????


Lees meer
Delen: