Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Betuwse Fietsvierdaagse

26 mei 2022 t/m 29 mei 2022

Daver 46

4012 BC

Kerk-Avezaath

Ook in 2022 worden de Betuwse Fietsvierdaagse weer georganiseerd. Op alle dagen fiets je 25, 40, 60 of 80 km (naar keuze) met start en finish in Kerk-Avezaath, bij Tiel. Je zult niet alleen kennis maken met een prachtig stukje Nederland, maar je komt ook langs of door plaatsen en dorpjes als Culemborg, Beesd, Buren en (als je verre afstanden fietst) Rossum en Zaltbommel.

Donderdag 26 mei 2022 (1e dag) – West-Betuweroute
Alle deelnemers komen in Beusichem en de meesten komen in Culemborg. De lange afstanden zullen wij langs Werk aan het Spoelleiden en de 80 km route komt zelfs in Vianen, waar de Lek wordt overgestoken. Bij terugkeer in Kerk-Avezaath komt u langs de jaarlijkse Creatieve Markt annex tentoonstelling in de sfeervolle Lambertuskerk.

Vrijdag 27 mei 2022 (2e dag) – Lingeroute.
U volgt een van de mooiste fietsroutes van Nederland, en komt door Geldermalsen, Deil, Rumpt, Beesd, Landgoed Mariënwaerdt en Tricht. De langere routes komen ook door Asperen, Heukelum, Leerdam en Acquoy. Tot slot komt U in Buren, het Oranjestadje met zijn vele monumenten, de stadsgracht, de molen Prins van Oranje en diverse musea.

Zaterdag 28 mei 2022 (3e dag) – Maas en Waalroute.
Wij leiden de lange afstandsfietsers naar het oosten, naar Ochten en verder. Allen (ook de korte ‘afstanders’) zullen de Waal oversteken en u komt in het Land van Maas en Waal. De meeste fietsers zullen kennismaken met een tingieterij in Alphen aan de Maas.De veerpont Pomona bij Tiel zal dankzij ons (en dus dankzij u) een grote drukte te verwerken hebben.

Zondag 29 mei 2022 (4e dag) – Neerijnen- en Bomelerwaardroute.
De 25 en 40 km-routes gaan door de Tielerwaard en komen langs Ophemert, Neerijnen en het natuurgebied De Steendert. De 60 en 80 km-routes zullen de brug van Zaltbommel oversteken. Deze fietsers zullen wij naar Rossum en Hedel leiden. Bezoekt u vooral ook het mooie stadje Zaltbommel. U komt via dezelfde brug weer terug in de Betuwe.


Lees meer
Delen: