Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Boekpresentatie Vette crisis | 22 juni

22 juni 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Voorstad 9

4001 LS

Tiel

Joke Janssens nieuwste Young Adult Vette crisis is er! Om dat te vieren is er op zaterdagmiddag 22 juni een boekpresentatie bij boekhandel Arentsen in Tiel. Ontmoet Joke Janssen, scoor een handtekening en stel al je vragen. Deze gratis meet en greet is voor iedereen.

Vette crisis is een jeugdboek over het leven van de zestienjarige Liam uit Culemborg. Een leven dat drastisch verandert als zijn vader werkloos wordt. Omdat Liams vader geen nieuwe baan vindt en geen recht heeft op een uitkering, vervalt het gezin in armoede. De stress en spanningen lopen snel op.
Hardlopen helpt Liam om de zorgen van zich af te schudden. Tot hij zijn ‘vriend’ en het meisje van zijn dromen ziet zoenen. Dan knapt er iets in hem. Voor hij het weet, zit hij tot zijn nek in het criminele circuit. Hoe komt hij daar ooit weer uit?

Liam: ‘Vette crisis is geen opgepoetste story over een beroemd of bijzonder speciaal iemand. Het is ook geen fantasieverhaal over mijn droomleven of mijn leven zoals het had kunnen zijn. Nee, dit gaat over mijn echte leven. Een leven dat totaal overhoop is gehaald. En dat allemaal door geld – door te weinig geld. Daar wordt je leven niet bepaald leuker van. Zeker niet als je verzeild raakt in een illegaal handeltje …’


Lees meer
Delen: