Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Burense Spelavonden Competitie

27 augustus 2019 t/m 29 augustus 2019 van 19:30 - 01:00 uur

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een avondprogramma voor alle leeftijden: De Burense Speldagen Competitie! Zorg dus dat je een groep mensen bij elkaar verzamelt, bestaande uit vrienden, familie, buren, collega’s of desnoods vreemden. Heb je een groep waarmee je drie avonden lol kunt beleven? Schrijf je dan in voor de eerste editie van de Speldagen Competitie! Met dit team ga je de strijd aan tegen andere teams.

Op dinsdag 27 augustus 2019 vanaf 19.30 uur moeten jullie je kennis in brengen in de OPZOEKVRAAG. Aansluitend moet je snelle antwoorden geven tijdens de PUBQUIZ, natuurlijk onder het genot van een drankje en hapje.

Vervolgens…
Op woensdag 28 augustus 2019 vanaf 19.30 uur kun je al jullie tactieken in zetten tijdens de LASERGAME CONTEST en ondertussen je geluk te beproeven bij het RAD VAN FORTUIN!

Ten slotte…
Op donderdag 29 augustus 2019 vanaf 19.30 uur wordt jullie kunde en kracht getest tijdens onze KERMIS en met het AUTODUWEN.

Wat zijn de spelregels?
Deelname gaat per team. Een team bestaat per avond uit minimaal 4 en maximaal 10 personen. Hiervan zijn minimaal 2 personen 18 jaar of ouder. Iedere avond wijs je een teamcaptain aan, die wij kunnen informeren over de invulling van de avond. De teamcaptain is om 19.15 uur aanwezig. De deelnemers en/of de teamcaptain mogen per avond verschillen.

Natuurlijk is er een prijs voor het beste team. Maar nog beter is de eeuwig roem de je geniet als winnaar van de eerste Speldagen Competitie!

Als je je team voor 11 augustus 2019 inschrijft, betaal je per team €15,00 voor de drie avonden. Als je na 11 augustus, of voor één avond in wilt schrijven betaal je €10,00 per team per avond. Inschrijven kan dus ook op de avond zelf, maar let op: vol is vol! Zorg dat je op tijd bent met inschrijven!


Lees meer
Delen: