Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Com-passion 2.0.

22 april 2022 t/m 22 april 2022 van 19:00 - 22:00 uur

Varkensmarkt 18

4101CL

Culemborg

Essentieel is het accent op het ‘universele verhaal’ : de verbanden en herkenbaarheid van actuele gebeurtenissen wereld wijd. Met algemeen-menselijke thema’s als ‘lijden, ‘sterven’, ‘afscheid nemen’, ‘uitsluiting’ en de dunne scheidslijn tussen liefde & haat, vriendschap & verraad. Maar ook met de positieve uitwerking van compassie, hoop op- en vertrouwen in-, het nieuwe begin dat zich met Pasen aandient.

Het complete concertprogramma concentreert zich rond het thema ‘Compassie’ in een combinatie tussen klassiek en modern. U hoort muziek uit de Matthäus Passion van J.S.Bach gecombineerd met werken van Bizet, Korngold, en Jenkins. Tussendoor wordt u meegenomen in licht-klassiek, jazz en muziek uit film en musical. Samen met Freddy van Maurik (piano) uit Elst , Nader Issa (saxofoon) uit Syrië, Zoë Banken(alt) uit Druten, vormt Gery een uniek en professioneel ensemble.

Het muziekprogramma samengesteld door Gery Vermeulen, wordt afgewisseld met korte verbindende teksten voorgedragen door Pastor Frank Duivenvoorde.


Lees meer
Delen: