Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Concert in Rumpts Kerkje: 11 juni

11 juni 2020 t/m 25 juni 2020 van 20:00 - 22:15 uur

Schuttersteeg

4156AE

Rumpt

In het Rumpts Kerkje komen in juni 3 fantastische muzikanten spelen.

Je hoort de laatste tijd heel vaak zeggen: ‘ De culturele sector wordt zwaar geraakt door het coronavirus’.
We zullen dat niet snel ontkennen. Het Rumpts Kerkje moest ook noodgedwongen de deuren sluiten. Er is veel afgelast. Natuurlijk is het niet best als je hele agenda ineens helemaal leeg is. Er is een datum in zicht van waaraf het weer mag, 1 juni hoera! Ze mogen weer, de artiesten. Ook wij van het Rumpts Kerkje hebben er heel zin in. Maar hoe is het eigenlijk met jullie, publiek?

Ik kan me zo voorstellen dat jullie ook zwaar zijn geraakt, zwaar zijn getroffen. Bijna drie maanden geen liveoptredens mee maken en alleen maar naar herhalingen zitten kijken op TV of op Social Media of naar de optredens van huisgenoten luisteren. Ik denk dat jullie er ook weer zin in hebben! Echte live muziek, door geweldenaren gespeeld, daar kan geen Spotify, HiFi, Facebook of Youtube tegen op.

Nou er is dus goed nieuws, Ze komen weer spelen hier in het Rumpts Kerkje. Wie zijn ze? We hebben drie mooie donderdagse zomeravondconcerten kunnen programmeren.

  • Donderdag 11 juni 20.00 uur Eric Vaarzon Morel. Een geweldige gitarist die normaal, maar ja wat is normaal tegenwoordig, op de grote podia speelt in binnen en buitenland.

Dat geldt ook voor de twee spelers die op 18 en 25 juni komen spelen. Normaal komen zij niet zo snel hier in ons mooie kerkje. Maar nu wel!

  • Donderdag 18 juni 20.00 uur Maurits Fondse. Een theaterdier op toetsen die ‘normaal’ in de grote theaters staat.
  • Donderdag 25 juni 20.00 uur Michiel Borstlap. Een fantastische pianist en componist die eigenlijk geen toelichting nodig heeft.

Grijp je kans want er mogen maximaal 30 personen per concert aanwezig zijn. Bestel snel kaarten via: info@rumptskerkje.nl of bvdgoorbergh@gmail.com

Op onze site, www.rumptskerkje.nl, kun je ook nog even voorproefjes genieten van de optredens die eraan komen.

Tot ziens in het Rumpts Kerkje!


Lees meer
Delen: