Zoek en boek Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Generic filters
Exact matches only

Concert in Rumpts Kerkje: Roza en Felix

5 juli 2020 van 15:00

Schuttersteeg

4156AE

Rumpt

Meer concerten in het Rumpts Kerkje.

Ook in juli organiseert het Rumpts Kerkje een bijzonder concert. De drie concerten in juni waren erg succesvol en bijna 120 gasten hebben weer kunnen genieten van topmusici.

11 juni gaf flamenco gitarist Eric Vaarzon Morel het eerste concert na de lockdown en onmiddellijk werd duidelijk dat hij ook op 12 juni moest komen omdat deze concerten heel snel uitverkocht raakten. 18 juni speelde Maurits Fondse, ook voor bijna 30 personen een schitterend programma met liedjes van Billy Joel en donderdag 25 juni geeft Michiel Borstlap acte de presence het Kerkje. Ook dit optreden is reeds uitverkocht.

Gelukkig mogen er in juli weer meer mensen op een veilige wijze bij elkaar komen. In het Rumpts Kerkje is normaal plaats voor 120 personen. Nu, in deze coronatijd kunnen er 40 mensen luisteren naar de concerten.

Meester pianist Felix Justin en de jonge reizende ster, mezzo-soprano Roza Herwig komen op 5 juli. Het concert begint om 15.00 uur en maximaal 40 gasten worden ook deze keer weer geheel, coronaveilig, op anderhalve meter afstand van elkaar gehuisvest in het kerkje. Iedereen wordt verwend met een speciaal ontwikkeld horecakistje waar lekkere drankjes en een hapje in zitten die je van te voren hebt besteld.

Natuurlijk is het sowieso al heel erg leuk om eens rond te kijken in en rond het kerkje. Je waant je in een tijd van minstens 100 jaar geleden. Het kerkje is grotendeels, ook qua interieur nog in tact en eigenaren Margreet en Bart beheren dit rijksmonument met hart en ziel.

Roza en Felix nemen ons op 5 juli mee op reis. Toch nog op reis deze zomer dus! Ze spelen en zingen een divers repertoire van liederen van Rossini, Gershwin , Chopin en bijvoorbeeld ook het prachtige liedje ‘Margootje’ van Wim Sonneveld.

Klik hier voor nog meer informatie en voor het kopen van kaartjes. Ben er snel bij want ook nu is het weer: Op is op.


Lees meer
Delen: